En que focalitzem

Els nostres serveis

És l'hora de passar al següent nivell

Estem aquí per ajudar-te

Sabem que perquè un negoci sigui eficient i productiu s’ha de gestionar de manera correcta. És la manera de créixer i expandir-se.

Cada situació és particular i requereix diferents accions pel bé del negoci i el seu futur, per això tenim diferents solucions:

GR2 FACTURACIÓ AUTÒNOMS

Necessites un programa de facturació i/o fer factures electròniques? Entra a la nostra plataforma digital GR2 CONNECTA i per 9,95 euros/mes pots crear molt fàcilment les teves factures i enviar-les als teus clients, entrar les teves despeses i gestionar els teus cobraments i pagaments. Ideal per a autònoms.

GR2 COL.LABORA

Treballem plegats. Tu entres les factures emeses i rebudes a la nostra plataforma digital GR2 CONNECTA i nosaltres fem la resta (nòmines, bancs, amortitzacions...). Sempre tindràs accés a la teva comptabilitat per consultar tots els informes i dades econòmiques de la teva empresa.

GR2 GESTIONA

No tens temps i necessites externalitat tot el procés comptable i fisca?. Dons deixa a les nostres mans la gestió burocràtica del teu negoci. T’oferim assessorament il·limitat de l’activitat, et confeccionem la comptabilitat completa amb conciliació bancària i et presentem els models fiscals trimestrals i anuals. .

GR2 CONSULTORIA

Vols crear una SL? Tens dubtes de com donar-te d’alta com autònom? Has de resoldre alguna qüestió referent al teu negoci? Vols una segona opinió sobre un tema de gestió de la teva empresa o de la teva declaració de renda? Necessites un ERP per a la teva empresa? T’assessorarem online o presencial. Estem en contacte amb diferents professionals experts en altres matèries com el Compliance, Sector Immobiliari, Serveis Jurídics, Control horari ... Consulta’ns.

GR2 FISCAL

Tens un departament comptable o et portes personalment la teva comptabilitat? t’oferim assessorament fiscal i et presentem els impostos trimestrals i anuals. Treballem junts per optimitzar i reduir el què pagues cada trimestre. Tant si fa temps que tens el teu negoci o acabes de començar, necessites algú que t’expliqui, en un idioma comprensible, què passa amb els teus impostos i què passa amb els teus diners. Et preparem i presentem la declaració de renda, Impostos de no residents, atenem requeriments i notificacions de Hisenda.

GR2 LABORAL

Tens treballadors? Ens ocupem de la gestió laboral de la teva empresa, ja no t’hauràs de preocupar dels tràmits amb les administracions, de portar nòmines ni de consultar convenis.

GR2 CONNECTA

A Gestió Rambla 2 treballem amb les solucions online A3Innuva i A3factura, entorns de treball col.laboratiu per a treballar plegats amb els nostres clients. Ideal per a autònoms i pimes /cloud – accedeix de forma segura a tota la informació des de qualsevol dispositiu, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. /eficiència i control – Totes les teves dades i llistats d’una forma intuïtiva i ràpida, amb una visó global de l’empresa a través de gràfiques d’evolució. El treball col.laboratiu promou la comunicació entre l’assessoria i l’empresa permeten compartir idees, informació i recursos a temps real i facilitant l’accés a les dades per les dues parts, evitant esperes i pèrdues d’informació.

Els teus assessors

Confia en nosaltres

01

Profesionalitat

02

Modernitat

03

Proximitat

Nosaltres ens encarreguem de la gestió

Volem ser part del teu equip

A Gestió Rambla 2 t’ajudem a simplificar, delegar i optimitzar tots aquells tràmits de la teva empresa i de la teva vida que no et deixen dormir tranquil perquè tu puguis focalitzar la teva energia allà on toca i dedicar-te a fer créixer el teu negoci i la teva tranquil·litat..

Estem cada día per la teva empresa

A Gestió Rambla 2 t’ajudem a simplificar, delegar i optimitzar tots aquells tràmits de la teva empresa i de la teva vida que no et deixen dormir tranquil perquè tu puguis focalitzar la teva energia allà on toca i dedicar-te a fer créixer el teu negoci i la teva tranquil·litat.

Menú

Parlem?

Parlem per WhatsApp
Hola! Podem ajudar-te?
Ves al contingut